“Bitcoin er vores bedste håb” – MicroStrategy CEO

Veröffentlicht von

Microstrategy CEO, Micheal Saylor, har sagt, at Bitcoin giver virksomheden en mulighed som en værdibutik. Ifølge ham kan frygten for at miste alt på grund af inflationstruslerne negeres ved at investere i Bitcoin, som kan fungere som et sikkert paradis.

Af ovenstående årsag sagde administrerende direktør „Bitcoin er vores bedste håb“ i en af ​​hans seneste tweets

Saylor tilføjede, at Microstrategy handlede på aktier ligesom alle andre virksomheder. Men forskellen her er, at det de handler på, er Bitcoin, som er i deres skatkammerreserver.

Efter at have tilføjet den nuværende indsats på $ 650 millioner på Bitcoin til Microstrategys beholdninger er den faste ejerandel i BTC vokset til over $ 1 mia.

Virksomheden havde først købt BTC til en værdi af $ 250 millioner i august, derefter købte den en anden til en værdi af $ 175 millioner, før den for nylig købte en ny runde af kryptoaktivet for $ 50 millioner.

Microstrategy for nylig $ 650 millioner Bitcoin-indsats

MicroStrategy har afsluttet salget af $ 650 millioner konvertible sedler, der har en rente på 0,750%. De midler, der genereres gennem dette salg, forventes at gå til køb af mere Bitcoin til firmaet.

Virksomheden i et blogindlæg fortsatte med at sige, at det har til hensigt at investere de genererede indtægter i Bitcoin. Virksomheden ville dog først fjerne sit kapitalbehov og andre midler, der måtte være nødvendige for dets virksomhedsdrift.

Det oprindelige tilbud var $ 400 millioner, men det blev senere forhøjet til $ 550 millioner. Citi-analytikere havde givet et baisse opkald til virksomheden for sit Bitcoin-netto, men det har ikke afskrækket dem, da der stadig er yderligere 100 millioner dollars, der er klar til at tage fat.

En hedgefond, der har gjort sit navn for sin evne til at generere enorme afkast, har Renaissance Technology købt aktier i Microstrategy siden begyndelsen af ​​året.